Dnevi slovenske informatike 2019

Konferenca je namenjena vsem, ki se sprašujete, kako lahko obvladati izzive Industrije 4.0, ki jih prinašajo avtomatizacija, digitalizacija, kibernetski sistemi in umetna inteligenca. Vsem, ki vas zanimajo novosti in priložnosti, ki jih prinaša Industrija 4.0 z rešitvami v oblaku, internetom stvari, mobilno prevlado, kriptovalutami in še in še. Posebej pa ne zamudite konference tisti, ki ste odgovorni za digitalno preobrazbo v vašem podjetju. Če ste željni novih znanj ter stikov z ljudmi, ki imajo pred seboj podobne izzive, potem konference ne smete zamuditi. Na Dnevih slovenske informatike se bodo zbrali informatiki, ponudniki programske in strojne opreme, strokovnjaki in uporabniki informacijskih rešitev v prijetnem okolju na slovenski obali.

Naša vizija je tradicionalno konferenco slovenske informatike obdržati kot vodilni dogodek informacijske stroke, kjer se kalijo nove ideje in ustvarjajo nove povezave med udeleženci, saj skupaj lahko ustvarimo veliko več kot vsak zase. Namen tokratne konference je vzpodbuditi širše razmišljanje o tem, kako doseči, da bi Slovenija postala varna in bogata družba, ki se iz sledilca razvija v voditelja. Prepričani smo, da to lahko postane in Dnevi slovenske informatike 2019 lahko pomembno prispevajo k temu cilju. Poleg uporabnih rešitev, primerov dobre prakse in informacij o aktualnih razvojnih trendih potrebujemo neobremenjen pogled v prihodnost. Tako bomo izzvali razvijalce, da bodo razvijali napredne rešitve. Opogumili bomo uporabnike, da bodo take rešitve zahtevali in jih potem uporabljali. Vzpodbudili bomo odločevalce, da bodo razmišljali ne le, kako slediti dobrim zgledom, temveč tudi, kako postati voditelji.

Več o dogodku na spletni strani konference